Drie verkooppakketten

Kenmerkend aan onze makelaarsdienst zijn de flexibiliteit en vele mogelijkheden. De verkoper krijgt echt dienstverlening op maat. Hij heeft dan ook de keuze uit drie verkooppakketten: het Basispakket, het Comfortpakket en het All-inclusive pakket. Enkele basisdiensten worden bij alledrie de pakketten door de makelaar zelf verricht. Dit zijn diensten die de verkoper niet zelf kan uitvoeren, zoals de waardebepaling, het maken van de woningbrochure, het juridisch dossier en online dossier, de plaatsing op Funda, het voeren van de onderhandelingen en het opmaken van de koopakte. Welk pakket de klant kiest, hangt af van de hoeveelheid werkzaamheden die hij zelf wil verrichten.

Het Basispakket

Het Basispakket is het meest eenvoudige pakket. Enkel de basis makelaarsdiensten worden door de makelaar verzorgd. De verkoper doet daarnaast veel zelf, zoals het schrijven van de verkoopteksten, het maken van de foto’s en het begeleiden van de bezichtigingen.

Het Comfortpakket

Het Comfortpakket bevat naast de basisdiensten extra diensten ten behoeve van de presentatie en promotie van de woning. De makelaar schrijft wervende verkoopteksten, huurt een professionele fotograaf in en laat 2D en 3D plattegronden maken. Ook wordt er een Open Huis georganiseerd en doet de verkoper mee aan de NVM-Open Huizen Dag.

Het All-inclusive pakket

Verkopers die toch het liefst alles uit handen geven, kiezen het All-inclusive pakket. Naast de diensten uit het Basis- en Comfortpakket, worden er extra diensten geleverd. De makelaar begeleidt namelijk alle bezichtigingen, heeft regelmatig een update-gesprek met de verkoper en begeleidt de overdracht van de woning. Ook worden er extra diensten geleverd voor de presentatie en promotie. Zoals advies van een interieurstylist, een maand Tophuis en Promolabel op Funda, het laten maken van een virtuele tour met 360°-foto’s, een flyerpakket en een extra Te koop-tuinbord.

Aanvullende diensten

Heeft de klant gekozen voor het Basis- of Comfortpakket? Dan kan hij gedurende het verkooptraject op elk gewenst moment aanvullende diensten aanvragen. Bijvoorbeeld wanneer hij de verkoop een boost wil geven door de woning meer onder de aandacht te brengen. Of wanneer hij toch liever begeleiding heeft bij een tweede bezichtiging. Deze aanvullende diensten staan allemaal beschreven op de site en in de klantomgeving Mijn Makelaar0031. Daar kunnen de diensten besteld worden en direct worden afgerekend. Net als in een webshop dus.

Onderstaande tabel maakt de inrichting van de drie verkooppakketten en alle bijbehorende diensten visueel inzichtelijk.
Basispakket
Comfortpakket
All-inclusivepakket
Prijs € 1.195,- € 1.695,- offerte op maat
Maak uw keuze Verder Verder Verder

Waardebepaling

Een realistisch advies

Om uw huis in de verkoop te zetten, komen we allereerst bij u thuis om uw woning te waarderen.

We bekijken het hele huis, berekenen de kengetallen en vergelijken uw woning met recent verkochte woningen. Deze informatie gebruiken wij om de verkoopwaarde vast te stellen.

Binnen drie werkdagen na ons bezoek ontvangt u een verslag waarin een advies over de vraagprijs gegeven wordt.

Waardebepaling

Digitale brochure

Dat ziet er mooi uit!

Wij gaan u helpen bij het maken van een goede woningpresentatie.

Op Mijn Makelaar073 staan handige tips vermeld en is tevens een voorbeeld beschikbaar. U schrijft de verkoopteksten en u uploadt de foto's en de plattegronden. Wij stellen de digitale brochure vervolgens samen en vragen u die te beoordelen.

Wij koppelen de digitale brochure aan uw woning op internet, zodat geïnteresseerden de brochure kunnen downloaden.

Digitale brochure

Fundaplaatsing

Dé online etalage

Vanzelfsprekend plaatsen wij uw huis op de grootste online woningetalage van Nederland: www.funda.nl.

Bezoekers kunnen uw woning hier uitgebreid bekijken en de digitale brochure downloaden.

Fundaplaatsing

Fundastatistieken

Meten is weten

Met de objectstatistieken van Funda ziet u hoe uw woning op Funda presteert.

Er wordt bijvoorbeeld geregistreerd hoe vaak uw woning gevonden en bekeken wordt en hoe vaak er contact wordt gezocht met de makelaar.

Fundastatistieken

Facebook campagne

Hoe meer promotie, hoe beter

Uw woning promoten kan op verschillende manieren. Wat goed kan werken, is promotie via Facebook. Daarom verzorgen wij voor al onze klanten een flyer, die op Facebook kan worden gepost. Daarmee maakt u de verkoop van uw woning op een leuke manier kenbaar en kunt u de verkoop stimuleren. Als u uw vrienden vraagt de flyer te delen, kan uw woning bij een groot publiek onder de aandacht komen. Ook wanneer uw woning verkocht is, sturen wij u een flyer op waarmee u iedereen het goede nieuws kunt vertelen.

Facebook campagne

Te koop-V-bord

Kijk, mijn woning staat te koop!

Wij leveren u een lichtgewicht Te Koop-bord (het zogenaamde V-bord) dat u goed zichtbaar kunt ophangen. Op deze manier attendeert u voorbijgangers erop dat uw woning te koop staat.

Te koop-V-bord

Contactgegevens kijkers doorzetten

Kunnen we komen kijken?

Zodra wij een aanvraag binnen krijgen voor een bezichtiging, sturen wij u per mail en sms de gegevens van de geïnteresseerden toe. U kunt met hen een afspraak maken op een tijdstip dat voor u en de belangstellenden het beste uitkomt.

Alle bezichtigingen en reacties van kandidaten worden door u en door ons bijgehouden in uw online dossier op onze website.

Contactgegevens kijkers doorzetten

Online dossier

Goed georganiseerd

Nadat u ons de verkoopopdracht heeft gegeven, kunt u inloggen op Mijn Makelaar073. Dit systeem begeleidt u door het hele verkoopproces. Ook wij kijken via dit systeem telkens met u mee. Zo weten we zeker dat we niets over het hoofd zien en dat er geen fouten gemaakt worden.

Mijn Makelaar073 houdt zowel u als ons op de hoogte van alle wijzigingen die worden aangebracht. Vanuit dit systeem krijgt u berichten over bezichtigingen en heeft u de mogelijkheid contact met ons te hebben.

Online dossier

Juridisch dossier

Niets vergeten over te dragen

Het is heel belangrijk dat u de koper van uw huis informeert over alles wat op het huis betrekking heeft. Zo moet u hem informeren over aanwezige gebreken en alle afspraken die ooit met betrekking tot uw woning zijn gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan het contract van een leaseketel of een erfdienstbaarheid dat op uw perceel rust.

Om zeker te weten dat u alles overdraagt waar u verplicht toe bent, stellen wij binnen Mijn Makelaar073 een juridisch dossier op. Als het juridische dossier compleet is, is het risico op aansprakelijkheid achteraf tot een minimum beperkt.

Juridisch dossier

Onderhandelingen

De hoogst mogelijke verkoopprijs

Onderhandelen over de hoogst mogelijke verkoopprijs is iets wat wij graag voor u doen. Hierbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring. Bovendien blijven uw eigen emoties op deze manier voor de koper verborgen.

Tijdens de onderhandelingen hebben we telkens persoonlijk contact zodat we goed van elkaar weten welke afspraken we maken. Uiteraard wordt dit hele proces ook vastgelegd op Mijn Makelaar073.

Omdat wij over een goede plaatselijke bekendheid beschikken, kunnen we de onderhandelingen richting de koper goed onderbouwen. We weten namelijk precies welke verkoopprijzen er recentelijk in de omgeving gerealiseerd zijn.

Onderhandelingen

Koopakte

Vastleggen van afspraken

Alle afspraken die tijdens de onderhandelingen tussen u en de koper zijn gemaakt, worden door ons vastgelegd in een koopcontract. U bent daarmee verzekerd van een juridisch correct document waar u en de koper houvast aan hebben.

Het contract wordt in concept aan u en de koper voorgelegd, zodat u het beide kunt doorlezen. Eventuele op- of aanmerkingen worden verwerkt.

Vervolgens leveren wij u het definitieve koopcontract dat u samen met de koper kunt ondertekenen. Na ondertekening verzenden wij het contract naar de notaris zodat hij de overdracht kan voorbereiden.

Koopakte

Wervende verkooptekst — € 125,-

Een goede verkooptekst staat als een huis

Veel verkoopteksten van woningen bestaan uit een plechtige opsomming van (vaak overdreven) feiten. Jammer, want de lezer raakt na een paar regels al ongeïnteresseerd. Maar als verkoper wilt u natuurlijk geen enkel kenmerk van uw woning onvermeld laten. U kunt ons ook een wervende verkooptekst laten schrijven. Door onze jarenlange ervaring bij bezichtigingen weten wij precies wat bij het koperspubliek in de smaak valt.

Voordelen van de door ons geschreven verkoopteksten:

 • ze zijn origineel
 • ze vallen op
 • ze houden de lezer vast
 • ze vermelden de kwaliteiten waar de lezer naar op zoek is
 • ze bevatten zuivere informatie

Als u zeker wilt weten dat u bij de basis de plank al goed raakt, laat ons dan uw verkoopteksten schrijven.

Wervende verkooptekst optioneel (€ 125,-)

Professionele fotografie* — € 225,-

Als er een onderscheid moet zijn

Je bent ze ongetwijfeld wel eens tegengekomen op Funda. Onaantrekkelijke of onduidelijke foto's waarbij je direct denkt: "Hier is geen fotograaf aan te pas gekomen". Want het maken van een goede interieurfoto is namelijk heel wat anders dan maken van een leuk vakantiekiekje. Na het zien van zo'n slechte foto worden vaak de andere foto's van de woning al niet meer bekeken. Een gemiste kans!

Onze fotograaf houdt zich dagelijks bezig met woningfotografie en heeft een scherp oog voor alle details die een interieurfoto aantrekkelijk maken. Bovendien beschikt hij over de juiste apparatuur om alles dat gezien mag worden duidelijk in beeld te brengen.

Voordelen van professionele verkoopfoto's:

 • een grote diversiteit aan foto's
 • foto's van zeer goede kwaliteit
 • ervaring en creatieve input van de fotograaf
 • niets in beeld waar de kijker op afknapt

Klik hier om professionele woningfoto's te bekijken.

Als u kiest voor professionele fotografie, neemt onze fotograaf contact met u op om een afspraak te maken.

Professionele fotografie* optioneel (€ 225,-)

2D- en 3D-presentatie* — € 85,-

Interactie tussen zoeker en object

Alles wat u koopt, pakt u het liefst in uw hand en bekijkt u van alle kanten. Maar bij een woning wordt dat lastig. De interactieve plattegronden van Funda geven een "2D- en 3D- weergave" en bieden deze mogelijkheid wel.

Mooier nog: bezoekers van Funda kunnen al meteen aan de slag en de woning virtueel inrichten met meubels. Uit onderzoek onder internetbezoekers blijkt dat een woning met een interactieve plattegrond langer wordt bekeken dan een woning met een gewone of geen plattegrond.

Voordelen van de interactieve plattegrond:

 • duidelijk inzicht in de woning
 • bezoeker kan de woning alvast inrichten
 • een langere bezoekduur
 • meer contactaanvragen

U kunt hier 2D- en 3D-presentaties bekijken.

Bent u overtuigd van de meerwaarde van deze dynamische tool op internet? Bestel dan plattegronden in 2D en 3D.

2D- en 3D-presentatie* optioneel (€ 85,-)

Deelname NVM-Open Huizen Dag — € 45,-

Een dag met véél kansen

Twee keer per jaar, in het voor- en najaar, organiseert de NVM de landelijke Open Huizen Dag. Rondom deze dag zijn er veel potentiële kopers actief met het zoeken naar een woning.

Uit onderzoek blijkt dat de kans op verkoop toeneemt door deelname aan de Open Huizen Dag. Als u serieus wilt verkopen, raden wij u ten zeerste aan uw woning open te stellen voor publiek.

Voordelen van de NVM Open Huizen Dag:

 • veel beweging van woningzoekers
 • laagdrempelig karakter
 • veel media-aandacht
 • woning wordt sneller vergeleken
 • grotere kans op verkoop

Ruim voor de Open Huizen Dag vragen wij u of u deel wilt nemen. U kunt ook nu al aangeven dat u de eerstvolgende keer wilt deelnemen. De Open Huizen Dag vindt plaats in april en in oktober.

Deelname NVM-Open Huizen Dag optioneel (€ 45,-)

Open Huis — € 45,-

Verlaag de drempel

Veel verkopers vragen zich af waarom het huis op Funda volop wordt bekeken maar er weinig bezichtigingen zijn. Daar kunt u eenvoudig wat aan doen. Maak de drempel voor een bezoek zo laag mogelijk en geef hen de mogelijkheid een Open Huis te bezoeken.

Voordelen van een Open Huis:

 • lage drempel door vrijblijvend karakter
 • een langere bezoekduur op Funda
 • rechtstreekse uitnodiging aan kopers
 • meerdere kijkers tegelijkertijd

We kondigen het Open Huis aan op o.a. Funda. In ons Open Huis-pakket vindt u ondersteunend materiaal.

Een Open Huis in combinatie met Toppositie en/of Promolabel levert nóg meer bekendheid op. Wanneer u daarbij ook nog flyers verspreidt, zal geen enkele serieuze woningzoeker de openstelling van uw huis nog missen.

Open Huis optioneel (€ 45,-)

Makelaar begeleidt Open Huis — € 350,-

Haal het maximale uit uw Open Huis

Wanneer u een Open Huis wilt organiseren, kunt u ons inschakelen om deze te begeleiden. Wij zijn dan twee uur lang aanwezig in uw woning om de kandidaten te ontvangen en rond te leiden. We verzamelen de contactgegevens van de kijkers en nemen na afloop contact met hen op om te vragen naar hun bevindingen en eventuele vervolgstappen.

Voordelen wanneer de makelaar het Open Huis begeleidt:

 • Kijkers praten vaak meer vrijuit tegen de makelaar dan tegen de verkoper
 • De makelaar kan gerichte en tactische vragen stellen aan de kijkers
 • De makelaar proeft direct welke kandidaten mogelijk geschikt zijn
 • De makelaar kan kijkers tijdens de rondleiding al sturen
 • U hoeft zelf niet aanwezig te zijn en uw emoties blijven buiten spel

We kondigen het Open Huis aan op Funda, op onze eigen website en op social media.

Makelaar begeleidt Open Huis optioneel (€ 350,-) optioneel (€ 350,-)

Videotour * — € 275,-

Een digitale bezichtiging

Een herkenbaar probleem: u ziet een leuke woning op Funda. De foto’s spreken u aan en besluit te gaan bezichtigen. Maar tijdens de bezichtiging blijkt de woning heel anders te zijn dan het beeld dat u van de verkoopfoto’s had gekregen. Dat is nu verleden tijd. Met de Videotour geeft u potentiële kopers alvast een ‘digitale bezichtiging’. De fotograaf loopt met een videocamera rond door het huis, vanaf het straatbeeld, naar binnen en vervolgens langs elke kamer en buitenruimte. De video geeft hierdoor een goed beeld van de indeling en ruimtelijkheid van het huis.

Voordelen van een videotour:

 • een ‘digitale bezichtiging’ die veel kijkers zal trekken
 • een duidelijk en waarheidsgetrouw beeld van de ruimtes en indeling
 • uw woning wordt langer en aandachtiger bekeken
 • u krijgt meer serieuze bezichtigingsaanvragen

Klik hier voor een voorbeeld van een Videotour.

Tip: vergroot het bereik van uw Videotour door hem op Facebook en andere social media te plaatsen.
Videotour * optioneel (€ 275,-) optioneel (€ 275,-)

Virtuele tour* — € 175,-

Rondleiding op maat

U zou het liefst willen dat iedere bezoeker op internet uw woning komt bezichtigen. We kunnen de bezoekers dezelfde beleving geven zonder dat ze fysiek op locatie komen. Van meerdere ruimten en locaties worden 360°-foto's gemaakt. Door deze te koppelen ontstaat er een virtuele tour. De bezoeker kan zichzelf door de (buiten)ruimtes navigeren met de navigatieknoppen. Via de hotspots kan hij zich verplaatsen van de ene in de andere ruimte. Uit onderzoek blijkt dat door toevoeging van kwalitatief goede 360°-foto's een woning gemiddeld twee keer langer wordt bekeken.

Voordelen van een virtuele tour:

 • 360° in de rondte kijken
 • bezoekers bekijken uw woning aandachtiger
 • uw woning wordt beter en langer bekeken
 • meer contactaanvragen

U bepaalt zelf van welke ruimten u de foto's wilt laten maken. Er worden tot vijf 360°-foto's gemaakt.

Bekijk hier een voorbeeld van een 360°-foto.

De virtuele tour wordt één jaar lang op Funda gepresenteerd.

Virtuele tour* optioneel (€ 175,-) optioneel (€ 175,-)

Inmeten woning* — € 110,-

Alle afmetingen tot op de millimeter nauwkeurig

Het vloeroppervlak en de inhoud in kubieke meters van een woning zijn belangrijke kenmerken voor potentiële kopers. Deze afmetingen worden vaak meegenomen in de beoordeling of een woning aan alle wensen voldoet. Bovendien is het sinds 2010 verplicht om woningen in te meten volgens de normen van de BBMI en NEN2580, om de kwaliteit van plattegronden te kunnen waarborgen.

Het inmeten van een woning wordt met een moderne handscanner gedaan, die miljoenen punten opmeet in de ruimtes. Hiermee wordt direct een zeer nauwkeurige 3D-weergave van de woning geconstrueerd, met bijbehorende inhouds- en oppervlaktematen. Bij een gemiddelde woning van 200m2 is de specialist slechts 15 minuten bezig. Desgewenst kan de inmeting tegelijkertijd met de fotografie afspraak worden gedaan; er is dus geen tweede afspraak nodig.

Aan de hand van de meting wordt een uitgebreid rapport uitgebracht met daarin alle oppervlakte- en inhoudsmaten en berekeningen van effectieve gebruiksoppervlakten. Zo kunt u er met een gerust hart vanuit gaan dat de informatie die u verstrekt aan potentiële kopers in orde is.

Voordelen van het laten inmeten van uw woning:

 • volledig geautomatiseerd inmeten in slechts 15 minuten tijd
 • tegelijkertijd met fotografie; geen aparte afspraak nodig
 • u ontvangt een officieel meetrapport
 • plattegronden voldoen hiermee aan de BBMI en NEN2580 norm
 • u verstrekt hiermee juiste informatie aan de (potentiële) koper

Wilt u verzekerd zijn van juiste oppervlakte- en inhoudsmaten van uw woning? Laat uw woning dan inmeten door een specialist.

Inmeten woning* optioneel (€ 110,-) optioneel (€ 110,-)

Advies van een interieurstylist* — € 175,-

Uw huis op z'n mooist

Een grote groep woningzoekers wordt sterk beïnvloed door de sfeer en de inrichting van de huidige bewoners. Het is zelfs doorslaggevend bij het maken van een keuze tussen verschillende woningen.

Het is daarom zeer belangrijk dat er een sfeer en stijl wordt gecreëerd die de meeste huizenzoekers aanspreekt. Maar hoe? En wat vinden de kopers mooi? U bent zelf zo gewend aan uw interieur dat het onmogelijk is uw huis door de ogen van de kopers te bekijken.

Onze interieurstylisten weten precies hoe geïnteresseerden uw woning het liefst zien. Zij geven advies over de inrichting waarbij uw eigen meubels het uitgangspunt zijn. Bij dit advies worden de lichtinval en het gebruiksgemak betrokken.

Voordelen van het advies van een interieurstylist:

 • de foto's spreken meer aan
 • de ruimtes lijken groter
 • de functionaliteit van de woning wordt verbeterd
 • meer resultaat uit bezichtigingen

Interesse? Kies voor de interieurstyliste. U zult versteld staan van het resultaat.

Advies van een interieurstylist* optioneel (€ 175,-) optioneel (€ 175,-)

Te koop-tuinbord — € 60,-

Iedereen mag het weten

Valt het V-bord wat u heeft ontvangen niet genoeg op, kies dan voor een tuinbord. Wij plaatsen het bord in uw voor- of achtertuin op de plaats die u aangeeft.

Wilt u zeker weten dat de voorbijganger heeft gezien dat uw huis te koop staat? Kies dan voor een tuinbord.

Klik hier voor een afbeelding van een tuinbord.

Te koop-tuinbord optioneel (€ 60,-) optioneel (€ 60,-)

Toppositie op Funda - 1 week * — € 60,-

Uw huis in de spotlight

Door het grote aanbod op Funda krijgt een huizenzoeker vaak een lange lijst met woningen te zien. Lastig om in die lijst op te vallen, maar met de Toppositie geven we extra zichtbaarheid aan uw woning. Uw woning komt namelijk prominent bovenaan de pagina te staan, boven de andere zoekresultaten. Met deze dienst zet u uw huis een week lang in de spotlight!

Voordelen van Toppositie

 • tien keer vaker gevonden dan een object zonder Toppositie
 • uw woning blijft bovenaan staan gedurende de gehele periode
 • u heeft een keuze voor de duur van de periode
 • u krijgt meer bezichtigingsaanvragen

Zijn er meerdere woningen waarvoor Toppositie is ingezet? Dan worden deze huizen en uw huis steeds willekeurig weergegeven. Uw woning blijft dus gedurende de hele week bovenaan staan en schuift niet alsnog naar beneden in de lijst.

U kunt Toppositie op Funda ook voor de duur van een maand bestellen.

Toppositie op Funda - 1 week * optioneel (€ 60,-) optioneel (€ 60,-)

Toppositie op Funda - 1 maand * — € 125,-

Uw huis in de spotlight

Door het grote aanbod op Funda krijgt een huizenzoeker vaak een lange lijst met woningen te zien. Lastig om in die lijst op te vallen, maar met de Toppositie geven we extra zichtbaarheid aan uw woning. Uw woning komt namelijk prominent bovenaan de pagina te staan, boven de andere zoekresultaten. Met deze dienst zet u uw huis een maand lang in de spotlight!

Voordelen van Toppositie

 • tien keer vaker gevonden dan een object zonder Toppositie
 • uw woning blijft bovenaan staan gedurende de gehele periode
 • u heeft een keuze voor de duur van de periode
 • u krijgt meer bezichtigingsaanvragen

Zijn er meerdere woningen waarvoor Toppositie is ingezet? Dan worden deze huizen en uw huis steeds willekeurig weergegeven. Uw woning blijft dus gedurende de hele week bovenaan staan en schuift niet alsnog naar beneden in de lijst.

U kunt Toppositie op Funda ook voor de duur van een week bestellen.

Toppositie op Funda - 1 maand * optioneel (€ 125,-) optioneel (€ 125,-)

Blikvanger op Funda - 1 kwartaal * — € 150,-

Een object bevat vaak meer unieke eigenschappen dan u met één foto kunt overbrengen. Als ‘Blikvanger’ krijgt uw woning extra ruimte en meer aandacht in de resultatenlijst op Funda en valt daarmee extra op.

Blikvanger biedt nieuwe mogelijkheden om uw woning te presenteren. Uw woning krijgt twee keer zoveel ruimte in het overzicht op Funda en in plaats van één foto worden er maar liefst drie foto’s getoond. Met Blikvanger licht u bovendien met tekst een unieke eigenschap van uw object uit én brengt u uw kantoorlogo duidelijk in beeld. Zo genereert u meer kliks en extra kijkers.

De voordelen van het inzetten van een Blikvanger zijn:

 • uw woning valt extra op
 • u kunt de belangrijkste USP’s van uw woning belichten
 • Blikvanger resulteert in meer kliks en kijkers

Blikvanger kan worden ingezet voor de duur van een kwartaal.

Blikvanger op Funda - 1 kwartaal * optioneel (€ 150,-) optioneel (€ 150,-)

Aanpassingen Funda/brochure — € 55,-

Maak opnieuw indruk met een nieuwe woningpresentatie

Staat uw huis al voor langere tijd te koop? Dan kan het soms goed zijn om wat aanpassingen te doen in de brochure en/of op Funda. Een kleine aanpassing kan al een groots effect hebben.

Heeft u bijvoorbeeld nieuwe foto's gemaakt met het wisselen van de seizoenen? Zijn er veranderingen gaande in uw buurt, zoals de opening van een nieuwe buurtsuper, of de aanleg van nieuwe uitvalswegen? Heeft u uw tuin aangepakt en uw hele huis geschilderd? Of wilt u eens een nieuwe doelgroep aanspreken? Met een frisse, nieuwe woningpresentatie kunt u nieuwe kijkers aantrekken en oude kijkers opnieuw prikkelen.

Voordelen van het aan laten passen van Funda en/of de brochure:

 • Een actuele brochure geeft een betere indruk dan een verouderde
 • Het is een kleine, eenvoudige verandering met mogelijk een groots effect
 • U kunt inspringen op actualiteiten
 • U kunt nieuwe doelgroepen aanspreken
 • U kunt een nieuwe presentatiestrategie uitproberen

Vraag deze dienst aan als u de verkoop van uw woning op een eenvoudige manier wilt stimuleren.

NB het genoemde tarief is per aanpassing. Bel of mail ons gerust voor advies voordat u de dienst aankoopt.

Aanpassingen Funda/brochure optioneel (€ 55,-) optioneel (€ 55,-)

Begeleiding bij bezichtiging — € 110,-

Geen emoties, geen risico's

U voelt zich ongeschikt om het beste uit een bezichtiging naar boven te halen? U bent bang dat uw emoties het verkoopproces beïnvloeden? Laat ons de bezichtigingen begeleiden. Wij hebben immers niet onze ziel en zaligheid in uw huis liggen en kunnen alles beter op een afstand bekijken.

U kunt bij iedere nieuwe bezichtiging opnieuw beslissen of u deze aan ons wilt overlaten.

Door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat we wel en niet moeten zeggen tijdens een rondleiding en zijn wij in staat de koper in de juiste richting te bewegen.

Voordelen wanneer wij de bezichtigingen voor u begeleiden:

 • uw emoties beïnvloeden het proces niet
 • uw koper krijgt antwoord op al zijn juridische vragen
 • uw koper wordt direct geïnformeerd over de bouwtechnische mogelijkheden
 • u voldoet aan uw meldingsplicht

Vanzelfsprekend verzorgen wij wanneer wij de bezichtiging begeleiden ook de nazorg. Wij houden contact met de kijker totdat hij een definitieve beslissing over uw huis heeft genomen.

Begeleiding bij bezichtiging optioneel (€ 110,-) optioneel (€ 110,-)

Begeleiding bij 2e bezichtiging — € 175,-

Deskundige versus deskundige

Iedere serieuze koper zal uw woning voor een tweede keer komen bekijken met een bouwkundige of een adviseur.

U bespaart uzelf een heleboel stress als u ons als professional tegenover deze deskundige plaatst om uw belangen te behartigen. Wij zijn bouwkundig opgeleid en hebben ruime ervaring met het verkopen van woningen. We vormen daardoor voor u een waardevol tegenwicht.

Bovendien hebben wij tijdens deze tweede bezichtiging de gelegenheid de koper beter te leren kennen en zijn vertrouwen te winnen. Bij de onderhandelingen kan dat goed van pas komen om voor u een goed eindresultaat te behalen.

Wij kunnen voor u:

 • tegenwicht bieden aan de deskundige van de koper
 • beoordelen of de informatie die de deskundige aan de koper geeft wel betrouwbaar en relevant is
 • beoordelen hoe de koper op uw huis reageert
 • voorkomen dat u niet aan uw meldingsplicht voldoet

Interesse? Iedere keer als er een herhalingsbezichtiging wordt aangevraagd kunt u opnieuw kiezen of u deze aan ons overlaat.

Begeleiding bij 2e bezichtiging optioneel (€ 175,-) optioneel (€ 175,-)

Update-gesprek met de makelaar — € 95,-

Wat zoeken potentiële kopers nu echt?

Het is geen positief scenario, maar het komt helaas wel eens voor: een woning staat al enige tijd te koop en de belangstelling neemt af. Daar moet iets aan gedaan worden, want doorgaan op hetzelfde spoor levert blijkbaar niets op. De verkoopprijs wijzigen kan helpen, maar het is vooral belangrijk om op basis van concrete feiten te bepalen wat de vervolgstappen zijn. Wat zoeken huizenzoekers nu eigenlijk?

Via Funda kunnen wij concrete statistieken ophalen over de populariteit van uw woning en uw wijk, welke andere woningen concurreren met de uwe en hoeveel woningzoekenden zich bewegen in uw wijk. Ook kunnen we op basis van informatie over eerdere verkopen in de wijk voorspellen wat het effect zou zijn van bijvoorbeeld een prijswijziging. Zeer waardevolle informatie waarmee we een effectief plan kunnen opstellen voor het verdere verkooptraject. In een update-gesprek adviseren we u aan de hand van deze informatie welke vervolgstappen er genomen kunnen worden.

Voordelen van een update-gesprek:

 • de verkoopbaarheid wordt opnieuw in kaart gebracht
 • u krijgt inzicht in de te verwachten verkoopprijs
 • u krijgt concrete tips om uw woning aantrekkelijker in de markt te zetten
 • uw woning gaat niet tot het onverkochte woningaanbod behoren

Wilt u de verkoop van uw woning nieuw leven inblazen? Kies dan voor een update-gesprek.

Update-gesprek met de makelaar optioneel (€ 95,-) optioneel (€ 95,-)

Toelichting op de NVM-koopakte — € 150,-

Weet wat u ondertekent

Een koopovereenkomst bevat vaak een heleboel voor u wellicht onduidelijke taal. Het is dus logisch dat er vragen en twijfels bij u ontstaan. Er hangt immers veel van zo'n contract af.

Bovendien worden er tijdens de onderhandelingen vaak afspraken gemaakt die afwijken van de standaardregelingen. Wij lichten u de inhoud van de koopovereenkomst graag toe en geven u uitleg over alle afwijkende afspraken. U kent daardoor voordat u tekent de gevolgen en de risico's van het koopcontract.

Voordelen van een toelichting op de koopakte:

 • u weet wat u ondertekent
 • u heeft de mogelijkheid om vragen te stellen
 • u kent de consequenties en de risico's
 • koper en verkoper tekenen tegelijkertijd
 • de drie dagen bedenktijd gaan snel in

De koper zal het waarderen als hij uitgenodigd wordt bij de makelaar om het koopcontract te komen ondertekenen en een toelichting te krijgen. U doet dus ook hem er een plezier mee.

Toelichting op de NVM-koopakte optioneel (€ 150,-) optioneel (€ 150,-)

Begeleiding bij de overdracht — € 125,-

Eind goed, al goed

Waarschijnlijk vraagt u zich af of u het huis wel goed heeft achtergelaten. Of misschien kunt u niet aanwezig zijn op de dag dat de oplevering plaatsvindt.

Geen zorgen, u kunt met een gerust hart thuisblijven!

Wij zorgen ervoor dat de koper de woning aanvaardt zoals u hem heeft achtergelaten. Wij toetsen daarbij of de verwachtingen van de koper reëel zijn en of u aan uw verplichtingen conform de koopovereenkomst heeft voldaan.

De meterstanden worden door ons opgenomen. U krijgt hiervan een afschrift zodat u uw energieleveranciers kunt informeren.

Omdat wij de leveringsakte en de nota van afrekening controleren kunt u ervan op aan dat er geen fouten worden gemaakt en dat u de beschikking krijgt over het geld waar u recht op heeft.

Mochten er in het kader van de oplevering aanvullende afspraken gemaakt moeten worden, dan worden die door ons zwart op wit vastgelegd. Tenslotte overhandigen we bij de notaris de sleutels aan de koper.

Begeleiding bij de overdracht optioneel (€ 125,-) optioneel (€ 125,-)
De met een * aangemerkte diensten zijn slechts eenmaal in het all-inclusivepakket begrepen.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten